Mam ….. ik heb een splinter in mijn vinger

Mam ….. ik heb een splinter in mijn vinger

 

Herkent u dat?

Hoe hinderlijk is het voor het kind als hij/zij lekker aan het spelen is en krijgt van het houten speeltoestel splinters in de vingers. Dan volgt vaak een heel bekend tafereeltje. Ouder/oppas/juf peutert lange tijd in de vinger om de splinter eruit te halen en het kind huilt en staat niet stil.

Erg vervelend voor het kind, want die heeft nu niet zo’n leuke ervaring met het speeltoestel.

Niet alleen kunnen houten speeltoestellen splinteren maar ze kunnen ook rotten. Of als er groene aanslag op zit, glad worden. En wat dacht u van een regenbui? Houten planken blijven nog lange tijd nat en vochtig en kan je er niet zomaar op zitten zonder een natte broek te krijgen.

Govaplast Play heeft een hele mooie speeltoestellen gemaakt van gerecycled kunststof voor de peuteropvang, kinderdagverblijf en basisscholen. Een paar van de vele voordelen van kunststof is dat het niet rot, niet splintert, weersbestendig is, verkleurd niet, onderhoudsarm, milieuvriendelijk en graffitiproof. Heel belangrijk is dat het getest en gekeurd is volgens EN1176 norm. Bij al onze speeltoestellen krijgt u een TÜV certificaat.

Voor meer informatie kijkt u op onze site: https://www.duurzaambuiten.nl/product-categorie/govaplast/

Share